CBB bezoekt adressen Paramaribo Zuid-West

CBB bezoekt adressen Paramaribo Zuid-West

Minister Bronto Somohardjo van Binnenlandse Zaken heeft op maandag 15 augustus 2022 aan de Anjelierstraat 7 in het gebied Paramaribo Zuid-West, de kick-off  gedaan van een veldonderzoek.  Dit veldonderzoek vloeit voort uit een analyse die is gemaakt van alle onbestelde oproepingskaarten van de verkiezingen van 25 mei 2020. Tijdens het veldonderzoek gaan medewerkers van het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB) naar verschillende adressen in het gebied om na te gaan als de personen inderdaad wonen op het adres dat ze hebben aangegeven bij het CBB.

Minister Somohardjo doet een beroep op alle personen om mee te werken aan het onderzoek, zodat de bevolkingsadministratie verder kan worden geactualiseerd. β€œHet Ministerie van Binnenlandse Zaken spaart kosten noch moeite om alle kiesgerechtigden tijdens de verkiezingen te voorzien van een oproepingskaart. Het is erg belangrijk dat u, uw correcte adres doorgeeft bij het CBB.”
Het veldonderzoek duurt tot en met november 2022 en wordt verricht in het gebied dat bestaat uit adressen die zijn geregistreerd bij de Bureaus voor Burgerzaken Paramaribo-Flora, Paramaribo-Latour, Paramaribo-Santodorp en Paramaribo-Kwatta.  De tijden waarop de CBB-medewerkers de adressen bezoeken, zijn van maandag tot en met vrijdag van 15.00u – 19.00u en op zaterdag en zondag van 10.00u – 18.00u.